Organized by the Sophia Atomic and Molecular Science Group (Y. Azuma, M. Hoshino, J.Kondo, N. Kuze, S. Nanbu, T. Odagiri, K. Okada and K.Takahashi)

Date: 7 July (Sat), 2012

Room: 3–325 (Bldg. #3, Sophia Univ.)



The Emma Sokell Workshop on Atomic and Molecular Sciences and their Applications

13:30-13:45 (15 min)	Yoshiro AZUMA (Sophia University) "Introducing the Atomic and Molecular Science Group of Sophia"
13:45-14:15 (30 min)	Hajime TANUMA (Tokyo Metropolitan University) "Charge Exchange Spectroscopy of Multiply Charged Ions"
14:15-14:45 (30 min)	Nobuhiko KUZE (Sophia University) "H ₂ C=C=C: a Space Oddity"
14:45-15:15 (30 min)	Paulo LIMÃO-VIEIRA (New University of Lisbon) "Anionic Fragmentation of Glycine upon Electron Transfer"
15:15-15:45 (30 min)	Coffee Break
15:45–16:00 (15 min)	Norihiro SUZUKI (Sophia University) "Studies of Fluorescence Lifetime of Ne in Non Resonant Region above 2s Ionization Threshold"
16:00-16:15 (15 min)	Ken KAWAJIRI (Sophia University) "High Resolution Photoion Spectroscopy of Mn 2p Region"
16:15-16:45 (30 min)	Nobuyuki NAKAMURA (The University of Electro-Communications) "Studies of Highly Charged Heavy Ions with an Electron Beam Ion Trap"
16:45-17:15 (30 min)	Emma SOKELL (University College Dublin) "Nuts and Bolts Experiments, Atomic Physics in Japan"
17:15-17:30 (15 min)	Shunsuke OTANI (The University of Electro-Communications) "Concluding Remarks"